BASEcamp West

KOOS heeft in elke wijk van haar gebied een BASEcamp. BASE staat voor Buurtgerichte, Ambulante, Specialistische Expertise. Een BASEcamp is een plek waar onze professionals jou ontvangen en samenwerken met de collega’s uit de wijk. Hier voeren wij gesprekken met jou en jouw gezin als dat thuis of op school niet mogelijk is. Alle professionals met specialistische kennis werken vanuit een BASEcamp samen. Hierdoor is KOOS altijd dichtbij.

Wachttijd KOOS

KOOS heeft een wachttijd, maar we vinden het belangrijk om er voor kinderen, jongeren en ouders te zijn, ook als we je nog niet direct kunnen helpen. Als je een dringende vraag hebt kan je contact opnemen met het algemene telefoonnummer van dit BASEcamp en dan gaan we samen kijken wat passend is in jouw situatie.

Op deze locatie werken...

Astrid Keijmis

Heleen van der Most

Judith Moolenaar

Margriet Vringer

Martine van Beest

Martine van Beest

Pleegzorg – Wel thuis | Rots en Water trainer

n mijn ogen wil elke ouder het beste voor zijn kind! Soms lukt het tijdelijk of langdurig niet om zelf die zorg te dragen. Het kan dan nodig zijn dat het kind gedeeltelijk of helemaal (tijdelijk) in een ander gezin wordt opgevangen. Mijn uitgangspunt is dat je als ouder ook, of juist, goed voor je kind zorgt, als je deze vorm van hulp kunt accepteren. Dit is niet gemakkelijk. Waar mogelijk probeer ik met ouders uit huisplaatsingen te voorkomen door te kijken wat er goed gaat, waar er extra hulp er nodig is en te kijken wie uit het netwerk er kunnen ondersteunen.

 

De mensen die voor ouders en het kind belangrijk zijn, zijn ook voor mij belangrijk. Het is goed om samen te zorgen dat elk kind de kans krijgt om zich zo goed mogelijk te ontwikkelen. Het liefst dichtbij huis, in de eigen wijk. Ik kijk daarbij ook naar welke ondersteuning iedere betrokkene nodig heeft.

Ik vind de band tussen ouder en kind hierbij heel belangrijk. Een ouder blijft altijd ouder.

 

Ik ben rustig, zorgvuldig, daadkrachtig, heb oog voor verschillende belangen en ben betrouwbaar.

Ik heb veel ervaring met pleegzorg, ouderbegeleiding, trauma en verlies.

 

Daarnaast geef ik ook met veel plezier Rots en Water trainingen. Rots en Water is een fysieke weerbaarheidstraining waarin wordt gewerkt aan steviger staan, krachtiger worden en eigen keuzes maken. Ik vind het mooi om te zien wanneer een kind aan het eind van de training stapjes heeft gezet en zich daardoor bijvoorbeeld het beter kan concentreren of zich zelfverzekerder voelt.

Minke Bremer

Zakaria el Mansori

Op zoek naar een andere locatie?